Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. μηχανημάτων Xinqunli Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε τον Ιανουάριο του 1995. Είναι οι πιό πρώτες επιχειρήσεις που συμμετέχονται στην επαγγελματική έρευνα και την ανάπτυξη και την κατασκευή των μηχανημάτων καναπέδων στην Κίνα. Η επιχείρηση έχει εμμείνει πάντα στην επιχειρησιακή αρχή «της καινοτομίας, της ομαδικής εργασίας, και της ομαδικής εργασίας», και είναι δεσμευμένη στην πραγματοποίηση της βιομηχανικής αναβάθμισης για τις κατασκευαστικές επιχειρήσεις καναπέδων και της χρησιμοποίησης της τυποποίησης, της μηχανοποίησης, και της τεχνολογίας πληροφοριών για να προσθέσει την ώθηση στην παραγωγή των επιχειρήσεων καναπέδων.

 

Τα προϊόντα που αναπτύσσονται από την επιχείρηση έχουν περάσει την πιστοποίηση προϊόντων CE και τις διάφορες δοκιμές ποιοτικών δεικτών του εθνικού εξεταστικού κέντρου μηχανημάτων ξυλουργικής κάτω από τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, και έχουν κερδίσει διάφορα εθνικά τεχνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει μια επαγγελματική τεχνική ομάδα για να παρέχει στους πελάτες τις επαγγελματικές τεχνικές διαβουλεύσεις, τον προγραμματισμό διαδικασίας εργοστασίων, και τα επαγγελματικά μηχανικά προϊόντα και άλλες υπηρεσίες. Τα προϊόντα της επιχείρησης καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου εγχώριας αγοράς και εξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

ΚΙΝΑ Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : XINQUNLI

Αριθμός Υπαλλήλων : 60~100

Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1995

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Shenzhen Xinqunli Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις